Aleksis_Logan
Брой мнения : 82 Age : 32 Registration date : 26.01.2007
| |
Josette du Coudray
Брой мнения : 45 Localisation : In My Frozen Heart Registration date : 29.01.2007
| Заглавие: Re: Не сте сами! Сря 11 Апр - 17:17:30 | |
| странно...темата е пусната на 30 януари...а никой не е писал нищо...толкова да са жестоки хората...не мислех. както и да е аз съм абсолютно сигурна, че нашите сестри са НЕВИННИ!!! това, което прави Либия е ужасно.как не ги е срам?! Незабавно трябва да бъдат освободени....но едва ли ще стане....политика | |
|
firesoul
Брой мнения : 69 Age : 33 Registration date : 21.01.2007
| Заглавие: Re: Не сте сами! Пет 13 Апр - 2:09:49 | |
| Че ги подкрепям подкрепям ги. И вярвам, че са невинни. Обаче защо чак след 7 годими всички решиха да станат съпричастни? Защо не бяхме съпричастни още когато ги обвиниха? И защо те вече на са си при семействата? Защо чак когато им сложиха смъртни присъди решихме да правим лентички и лепенки и да организираме шествия. Дори и да ги видят медицинските сестри освен да се почистват малко по-добре това няма да им върне свободата, няма да забравят тези 7 години изтезания. Тъй че ние сме жестоките тези които не са писали в темата или по- жестоки са тези които си мислят че след 7 години може да освободят медицинските ни сестри само с една лентичка. На мен ми изглежда малко комерсиално. За вас незнам. | |
|
PANTERATA ...отвъд границата...
Брой мнения : 396 Age : 34 Localisation : ...отвъд границата... Registration date : 18.01.2007
| Заглавие: Re: Не сте сами! Пет 13 Апр - 14:05:03 | |
| - firesoul написа:
- Че ги подкрепям подкрепям ги. И вярвам, че са невинни. Обаче защо чак след 7 годими всички решиха да станат съпричастни? Защо не бяхме съпричастни още когато ги обвиниха? И защо те вече на са си при семействата? Защо чак когато им сложиха смъртни присъди решихме да правим лентички и лепенки и да организираме шествия. Дори и да ги видят медицинските сестри освен да се почистват малко по-добре това няма да им върне свободата, няма да забравят тези 7 години изтезания.
Тъй че ние сме жестоките тези които не са писали в темата или по- жестоки са тези които си мислят че след 7 години може да освободят медицинските ни сестри само с една лентичка. На мен ми изглежда малко комерсиално. За вас незнам. и аз мисля,че е комерсиално и че са се сетили доста късно-чак когато допряха яйцето до задника(с извинение за израза)ама ко да се прай-все пак поне се сетиха де,макар и късно | |
|
Mer Weid
Брой мнения : 138 Registration date : 27.07.2007
| Заглавие: Re: Не сте сами! Нед 10 Авг - 12:26:27 | |
| Леле...Дими,как искаш редовни хора?Ако някой нов влезе и види такива теми ще се сети,че тука никой не е влизал от векове...и за какво да се регистрира?Настина трябва поддръжка на форума!Определено трябва да му се отдели време за да блесне...целият е потънал в прах... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Не сте сами! | |
| |
|