| Масата на дом Слидерин | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
PANTERATA ...отвъд границата...
Брой мнения : 396 Age : 34 Localisation : ...отвъд границата... Registration date : 18.01.2007
| Заглавие: Масата на дом Слидерин Пет 19 Яну - 14:54:03 | |
| тук се хранят учениците от дом Слидерин | |
|
| |
Eldar Гост
| Заглавие: Re: Масата на дом Слидерин Пон 22 Яну - 13:21:53 | |
| Елдар седна на масата и си взе портокалов сок. Беше рано и още нямаше никой на масата но той очакваше скоро да дойде някой. |
|
| |
Anna Valerius
Брой мнения : 116 Age : 32 Registration date : 22.01.2007
| Заглавие: Re: Масата на дом Слидерин Вто 23 Яну - 18:32:09 | |
| -Здравей.-поздрави Ана като спря до масата.-Може ли да седна? Ана мразеше да се храни сама,а пък на масата незнайно защо все още нямаше много хора.Елдар кимна и тя се настани на пейката срещу него. | |
|
| |
Anna Valerius
| Заглавие: Re: Масата на дом Слидерин Пет 9 Фев - 18:37:12 | |
| Ана влезе тихомълком в залата като огледа присъстващите.Беше подранила малко за вечеря и нямаше почти никого.Насочи се бавно към масата на Слидерин лепвайки на лицето си отегчена усмивка.Настани се на едно свободно място и загледа още по-отегчено залата. | |
|
| |
LoST SoUL
Брой мнения : 13 Age : 35 Localisation : somewhere in the darkness... Registration date : 12.03.2007
| Заглавие: Re: Масата на дом Слидерин Пон 12 Мар - 18:10:39 | |
| Виктория пристъпи в Голямата зала със своята уверена походка въпреки,че беше нова.Тя веднага привлече няколко погледа със своята странна външност,но не им обърна внимание и хвърли безразличен поглед оглеждайки залата.Погледът и се спря на масата на Слидерин,която в момента беше почти празна.Вниманието и привлече едно момиче което гледаше отегчено наоколо.Виктория реши да се запознае със слидеринката и се запъти към масата. -Мястото е свободно надявам се -попита Виктория и без да дочака покана седна до момичето. Аз съм Виктория - и тя погледна със зелените си очи преценяващо събеседничката си след това се усмихна леко: -Приятно ми е-каза Виктория и и подаде ръка...
Последната промяна е направена от на Пон 12 Мар - 21:55:06; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Anna Valerius
| Заглавие: Re: Масата на дом Слидерин Пон 12 Мар - 19:47:58 | |
| -Ана.-кимна другото момиче и се здрависа с новата.-Добре дошла в Слидерин! -Аха...-кимна Виктория и отново се огледа.-Винаги ли е толкова пренаселено или просто в моя чест е така? Ана също огледа почти празната маса на дома си и сви рамене. -Не знам.По принцип не е така,но в последно време нещо оредяхме хранещите се.Ако това може да се нарече ядене де...-тя погледна многозначително празната чиния пред себе си и си наля още сок.-Е,разкажи нещо за себе си! | |
|
| |
LoST SoUL
Брой мнения : 13 Age : 35 Localisation : somewhere in the darkness... Registration date : 12.03.2007
| |
| |
Anna Valerius
| Заглавие: Re: Масата на дом Слидерин Съб 17 Мар - 21:07:51 | |
| -Я,най-после се намери някой,който мисли като мен....-изсмя се Анна.-Ами да вървим! Двете се изправиха и напуснаха залата. (както кажеш.започни ти където решиш аз ще се включа!) | |
|
| |
LoST SoUL
| Заглавие: Re: Масата на дом Слидерин Нед 29 Юли - 23:46:08 | |
| Виктория влезе в голямата зала а по петите и я следваше Nightmare,тя се огледа нямаше много хранещи се,а масата на Слидерин беше празна.Изведнъж пред нея изкочи една учителка: Какво си позволявате госпожице Зладимир?!Да водите котки тук! Виктория я погледна пренебрежително,а очите и бяха почернели като гръмоносен облак. Това да е проблема една котка в голямата зала,ами г-жа Норис,моля ви се не изпадайте в истерия и слидеринката направи гримаса. Какво си позволявате?! Такова държание. Виктория обърна очи и прошепна Върви си Nightmare,котката я послуша и побягна към вратата.Анна погледна учителката отново и каза -Доволна?!, а сега ме извинете или искате да ме уморите от глад.И тя продължи напред още преди учителката да е продумала.Разположи се на един стол и погледна без желание храната,реши да пие само сок и да изчака можеше да се появи някой все пак... | |
|
| |
СиЛвЕтО
Брой мнения : 9 Registration date : 12.10.2007
| Заглавие: Re: Масата на дом Слидерин Пон 17 Дек - 0:33:20 | |
| Изабел се събуди и се отправи за закуска.Седна на масата поръча си яйца с бекон и портукалов сок.Тогава при нея дойде... | |
|
| |
Г-ца Лестранж
Брой мнения : 43 Age : 32 Localisation : At the Gates Of Midian Registration date : 24.01.2007
| Заглавие: Re: Масата на дом Слидерин Пон 17 Мар - 20:08:48 | |
| ... момичето въздъхна отчаяно иии погледна към отсрещните маси, когато един ябълков пай се заби в опулената и физиономия.... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Масата на дом Слидерин | |
| |
|
| |
| Масата на дом Слидерин | |
|