Училище за магия и вълшебство Хогуортс!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Училище за магия и вълшебство Хогуортс!

Магията е във всеки от нас,само трябва да позволиш на другите да я видят...

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Масата на дом Слидерин

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
PANTERATA
...отвъд границата...
PANTERATA

Брой мнения : 396
Registration date : 18.01.2007

Масата на дом Слидерин Empty
ПисанеЗаглавие: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeПет 19 Яну - 14:54:03

тук се хранят учениците от дом Слидерин
Върнете се в началото Go down
http://films-and-misic.bestdiscussion.net/
Eldar
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeПон 22 Яну - 13:21:53

Елдар седна на масата и си взе портокалов сок. Беше рано и още нямаше никой на масата но той очакваше скоро да дойде някой.
Anna Valerius

Anna Valerius

Брой мнения : 116
Registration date : 22.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeВто 23 Яну - 18:32:09

-Здравей.-поздрави Ана като спря до масата.-Може ли да седна?
Ана мразеше да се храни сама,а пък на масата незнайно защо все още нямаше много хора.Елдар кимна и тя се настани на пейката срещу него.
Anna Valerius

Anna Valerius

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeПет 9 Фев - 18:37:12

Ана влезе тихомълком в залата като огледа присъстващите.Беше подранила малко за вечеря и нямаше почти никого.Насочи се бавно към масата на Слидерин лепвайки на лицето си отегчена усмивка.Настани се на едно свободно място и загледа още по-отегчено залата.
LoST SoUL

LoST SoUL

Брой мнения : 13
Registration date : 12.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeПон 12 Мар - 18:10:39

Виктория пристъпи в Голямата зала със своята уверена походка въпреки,че беше нова.Тя веднага привлече няколко погледа със своята странна външност,но не им обърна внимание и хвърли безразличен поглед оглеждайки залата.Погледът и се спря на масата на Слидерин,която в момента беше почти празна.Вниманието и привлече едно момиче което гледаше отегчено наоколо.Виктория реши да се запознае със слидеринката и се запъти към масата.
-Мястото е свободно надявам се -попита Виктория и без да дочака покана седна до момичето.
Аз съм Виктория - и тя погледна със зелените си очи преценяващо събеседничката си след това се усмихна леко:
-Приятно ми е-каза Виктория и и подаде ръка...

Последната промяна е направена от на Пон 12 Мар - 21:55:06; мнението е било променяно общо 1 път
Anna Valerius

Anna Valerius

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeПон 12 Мар - 19:47:58

-Ана.-кимна другото момиче и се здрависа с новата.-Добре дошла в Слидерин!
-Аха...-кимна Виктория и отново се огледа.-Винаги ли е толкова пренаселено или просто в моя чест е така?
Ана също огледа почти празната маса на дома си и сви рамене.
-Не знам.По принцип не е така,но в последно време нещо оредяхме хранещите се.Ако това може да се нарече ядене де...-тя погледна многозначително празната чиния пред себе си и си наля още сок.-Е,разкажи нещо за себе си!
LoST SoUL

LoST SoUL

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeПон 12 Мар - 21:37:18

Виктория се усмихна многозначително.Аз съм това което виждаш нито по малко нито повече.Обичам да постигам целите си и мисля,че пред мен седи още един такъв не случайно си от Слидерин -и в очите на Виктория проблясна пламъче.Не обичам да говоря за себе си.Анна се усмихна,но Виктория не успя да разгадае какво си мисли само продължи да я изучава с очи.И затова подде отново:
-Вече наистина се оттегчавам тук какво ще кажеш да излезем навън,надявам се да има нещо по интригуващо,та дори и да запълним времето дразнейки грифиндорци Twisted Evil и Виктория зачака отговор от събеседничката си.
(Можем да продължим roleplaya някъде другаде ако искаш Smile )
Anna Valerius

Anna Valerius

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeСъб 17 Мар - 21:07:51

-Я,най-после се намери някой,който мисли като мен....-изсмя се Анна.-Ами да вървим!
Двете се изправиха и напуснаха залата.
(както кажеш.започни ти където решиш аз ще се включа!)
LoST SoUL

LoST SoUL

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeНед 29 Юли - 23:46:08

Виктория влезе в голямата зала а по петите и я следваше Nightmare,тя се огледа нямаше много хранещи се,а масата на Слидерин беше празна.Изведнъж пред нея изкочи една учителка:
Какво си позволявате госпожице Зладимир?!Да водите котки тук!
Виктория я погледна пренебрежително,а очите и бяха почернели като гръмоносен облак.
Това да е проблема една котка в голямата зала,ами г-жа Норис,моля ви се не изпадайте в истерия и слидеринката направи гримаса.
Какво си позволявате?! Такова държание.
Виктория обърна очи и прошепна Върви си Nightmare,котката я послуша и побягна към вратата.Анна погледна учителката отново и каза -Доволна?!, а сега ме извинете или искате да ме уморите от глад.И тя продължи напред още преди учителката да е продумала.Разположи се на един стол и погледна без желание храната,реши да пие само сок и да изчака можеше да се появи някой все пак...
СиЛвЕтО

СиЛвЕтО

Брой мнения : 9
Registration date : 12.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeПон 17 Дек - 0:33:20

Изабел се събуди и се отправи за закуска.Седна на масата поръча си яйца с бекон и портукалов сок.Тогава при нея дойде...
Г-ца Лестранж

Брой мнения : 43
Registration date : 24.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitimeПон 17 Мар - 20:08:48

... момичето въздъхна отчаяно иии погледна към отсрещните маси, когато един ябълков пай се заби в опулената и физиономия....
http://bellatrix.hit.bg
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Слидерин   Масата на дом Слидерин Icon_minitime

Масата на дом Слидерин
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Училище за магия и вълшебство Хогуортс! :: В замъка :: Голямата зала-
Идете на: