Училище за магия и вълшебство Хогуортс!

Магията е във всеки от нас,само трябва да позволиш на другите да я видят...
 
ИндексЗбИжЗИЙКалендарГалерияВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеПотребителиПотребителски групиВход

Share | 
 

 Герои на първокурсниците

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
PANTERATA
...отвъд границата...
avatar

Брой мнения : 396
Age : 28
Localisation : ...отвъд границата...
Registration date : 18.01.2007

ПисанеЗаглавие: Герои на първокурсниците   Пет 19 Яну - 14:45:23

Следвайте следните правила:
1. Име на героя

Името на героя ви е толкова важно колкото и останалите аспекти от създаването на персонажа. Измислете име което да отговаря на расата, региона и обстоятелствата при които се е появил героя на бял свят.

Избягвайте прякори(напр. "Черен хаос", "Енигма", "Избрания"). Въпреки че звучат добре и придават уникалност, е почти невероятно родителите на героя да кръстят отрочето си така. Такива имена могат да се добавят по-късно като следствие от приключенията и интересите на героя(но не е задължително), но не бива да заместват истинското име.
Трябва да се избере име с подходяща дължина. Ако то е твърде дълго, никои няма да го запомни, а ако е прекалено късо няма да е реалистично. Най-добре е да се избере име и фамилия с 2-5 срички. Ако героя ви идва от Далечни земи то нека името отговаря на средата от която идва героя.
Полезно е името да може да се изговаря - избягвайте струпвания от съгласни или гласни; не прекалявайте с апострофите. Ако това името да е особено, е от първостепенна важност(трябва да обясните защо), то пояснете как да го произнасяме и не забравяйте че и нашите герой няма да знаят как да го изговарят и ще се чудят защо сте кръстен така.


2. Възраст на героя

Изберете възраст която ще ви е удобна за понататъчната игра. Това ще е от голямо значение за курсовете и уменията на героя ви. Също така възраста, тъй като определя обикновено и в кой курс сте ще влияя и на това, в кои приключения от участвате. Тоест - например за тримагически Турнир за петокурсници могат да участват само петокурсници.


3. Раса на героя

Расите в магическия свят са няколко, за повече информация прочетете книгите. За сега има няколко героя от други раси, но според мен това трябва да спре. Може да постовите за раса, спокойно човек. Не искаме всички да са полу-орк, полу-огре или полу-елф.

Забележка : Има няколко героя, които са пуснати въпреки несъществуването на расите им в света на Роулинг, но аз предлагам това да не се допуска повече. Говоря за полу-елфите и елфите, както и за някои други. Настоящите герои могат да продължат да играят.


4. Занимание на героя

Опишете с какво се занимава героя ви в момента когат озапочвате играта с него. Обърнете внимание че оттук вероятно ще произлизат уменията и социалното положение на героя. Това ще подчертава и по-висшите му способности в дадени области. Към Занимание на героя може да добавите и хобито му.


5. Описание на героя

Едно добро описание помага на останалите участници да си представят героя ви. Добре е да помислите повечко над това как изглежда той и да го опишете възможно най-добре. Тук се използва основно писаната реч така че се старайте да изчистите стила си за да получим възможно най-чиста картина на героя ви.
Избягвайте да позлвате само общи и суперлативни описания("най-красивата", "най-привлекателната", "грозен" и тн.). Защото това е вашето субективно виждане и останалите може да не го приемат като вас. Тези обобщения са полезни но трябва да са подкрепени от детайли и факти.
Ето някой опорни точки който да използвате:
Коса, очи, черти на лицето(форма на лицето, устни, скули, уши, чело, нос), ръст, тегло, раса, пол, отличителни външни белези(белези, татуировки, липса на краиници), фигура(строен, масивен, пълен, кльощав), окосмение(лице и тяло), най-привично облекло, украшения(пръстени, гривни, медальони). Споменавайте нещата с които той не се разделя(т.е. няма нужда да казвате какви точно дрехи носи, просто споменете какви харесва, защото след един месец прекаран в някоя пещера това вече не е от голямо значение)
Използвайте пълни изречения в описанието си.
Ако е възможно(но не е нужно) може да дадете линк към картинка(ваша или чужда) на героя.


6. Характер на героя

Това е нещо от невероятна важност. За да ви е лесно да пишете(т.е. да опознаете героя си) опишете характера му. Това определя реакциите на героя в дадена ситуация, това определя цялото му държане. Например ако героя ви е алчен той лесно би предал другарите си ако го подкупят, но ако цени приятелството, вече би се замислил и би се въвлякъл във вътрешен конфликт. Характера е нещо доста сложно и трудно се описва. Най-важното е да си го представите. Поставете го в ситуация като горната и си намислете как би постъпил и защо. Тук трябва да се вземе предвид всичко - възраст, минало, възпитание, социално положение и изобщо всичко което определя мисленето на героя. Наприемер ако като млад героя е имал само лоши преживявания(предателство, изневяра, тормоз) с жени, то той не би ги възприемал както останалите.
Важно е да се помни че никой не е сбор от положителни черти на характера, така че за да е реалистичен героя добавете и няколко отрицателни.


7. История на героя

Историята е едно от най-важните неща за героя. Тя разказва какво се е случило с героя до този момент. Тя би трябвало да определя горните две точки(описанието и характера). Не превръщайте детството на героя си в непрестанни тренировки и обучение, за да имате достъп до по-голям брой умения в последствие(най-малкото това би трябвало да травматизира психиката на героя).
Ето някой опорни точки за да изградите историята на героя:
Къде и кога е роден героя?
При какви обстоятелства?
Осиновен ли е/ Желан ли е?
Кой го е отгледал? Как е живял? При какви условия? Какъв е бил стандарта му на живот? Какво се е случвало в региона в който е израснал? Имало ли е важни събития?
Има ли той близки роднини(живи)? Ако да, какви са отношенията му с тях? Какво правят те сега? Има ли сестри или братя? Какви са те, с какво се занимават, къде са, колко са годишни? Има ли критични моменти в семейната история? Раздяла, изгубени членове на фамилията, намерени такива, смърти, раждания, престъпления, по-специални дела.
Какво е обучението на героя? Къде е учил и при кой?

Ето и някои за по-скорошната му история:
Къде живее сега, как, при какви условия? Как му понася текущото му състояние? Кои са близките му приятели, защо и как са станали близки? Има ли в момента връзка с някой от противоположния пол, с кой, как?
Има ли хора който го мразят/преследват, защо? Има ли важни случки в близкото му минало - героизми, престъпления?


8. Умения и таланти на героя

Така, това е доста важно за начинаещите затова ще му обърна внимание. Но все пак искам да отбележа че тук мноооого рядко ще ползвате умения и тн. Целта не е да гледаме какво може героя и какво не. Както е споменато в описанието на играта - героя може да прави каквото прецените че може да прави. Естествено има ограничения, а и аз ще се опитам да добавя някои.
Първо и най-важно - бъдете пестеливи с редките таланти и умения, древните и могъщи предмети(магически или не). Важно е да бъде героя реалистичен. Запомнете тази дума.
Ето един реален пример на герой тук:
Римидалв е обсипан с всевъзможни умения, уникални предмети, таланти и тн. Това не е реалистично защото героя е едва на 15 години. Това абсолютният пример за НЕреален герой. Ако искате прочетете биографията му и се убедете.

Нещо което трябва да се помни когато се създава герои за онлайн играта е, че тук герой тъй или иначе не умират без желанието на създателя им, защото няма водещ(DM/GM). Трябва да мислите за играта като за история която се разказва от много хора. По този начин бойните умения директно отпадат на заден план, защото е важно как описваме битката, а не дали героя ни е специалист в 5 оръжия.

Но да се върнем към избора на умения и таланти. Лично препоръчвам да си харесате до 5 умения и след това да добавите 2-3 негативни насоки (например да споменете че героя не може да отключва ключалки под стрес. или че не може да прави магии в определен ден или час. или че всъщност той и понятие си няма от нещо важно свързано с професията му)
Както казах редките или необичайни умения ще се наложи или да ги отстраните или да вземете едно и да обясните защо как и при какви обстоятелства героя ви ги е придобил.

Относно талантите. За талант се счита всяко вродено умение в дадена насока(т.е. можете да изучите дадено умение по-бързо от нормалното, или можете нещо по рождение). В това число влизат и някои от спецификите на расите. Според мен е абсолютно ненужно да натоварвате героя си с умения който му идват отръки, преспокойно може да споменете че това занимание му е приятно и той прекарва цялото си време в упражнения или че като малък/млад се е занимавал с работа която е развила у него черти които пряко се използват за дадено умение. Същото се отнася и за магиите, не е нужно героя ви да се е родил толкова мощен в магията че на 4 годинки да си е пържил яйця на тавана, просто кажете че отрано се е разбрало че той е маг и е прекарал повече време в упражнения.
Ако все пак искате героя да е по-способен в дадена насока от нормалното изправете везната с още няколко отрицателни характеристики. Слабите му места може да са както физически, така и психически или свързани с поведението и манталитета...


ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА :

Нямате право да имате метла светкавица и да бъдете метаморфаг или зоомаг.

Характеристиките и схемите са направени не само за ученици. Може да има и приключения, в които да играете с герой, който вече си и изградил характера. Правенето на такъв герой е по-трудно, и за това трябва да почнете с ученик - препоръчително.

Ето и неща, които задължително трябва да споменете при правенето на героя - общо.. - име, раса[не е задължително, тъй като вече повечето герои ще са си хора]възраст, училище, дом, курс, пръчка.
следните неща, може да напишете и към горните, но може и да ги споменете в историята и характера - любими и омразни предмети, в кои предмети и най-добър или най-слаб и други. Ако искате може и да си изберете домашен любимец - жаба, котка или сова !

ПАУЪР ПЛЕЙ :
Какво е това - Накратко.
Нещо, до което не трябва никога, ама НИКОГА да стигате. Вместо да ви обяснявам какво е ПАУЪР ПЛЕЙ, ще ви покажа.
Ето Пример : -
Влад поглежда към стотиците магьосници насочили пръчки срещу него. Усмихва се и с един замах на пръчката изстрелва десетки огнени кълба с размерите на камион. От небето започват да падат светкавици и магьосниците се оказват заобградени от хиляди летящи вълци. Влад замахва отново с пръчката и изрича Авада Кедавра и всичко се изпарява, като остават само разноцветни наметала. Влад е на 15 години.
--- Нещо такова е пауър плея. Това е преувеличаве и в повечето случаи е зле за вас.

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ :
Избягвайте ето такива постове :
- Влад седи на пода и си рисува по прашния под с върха на пръчката.
--- Това е лош навик и само накъсва играта. Никога, ама никога не го правете...
С героя който си направите и след като той бъде одобрен с него можете да участвате в дуелите и в самия RolePlay!
Правете си герой, само ако смятате да играете някъде с него, а не просто да го има там.

_________________
shawty is a killa
but i really want him
and i gotta have him tonight
straight heart breaker
but it really dont matta
cause i really want him tonight

http://dimi009.piczo.com
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://films-and-misic.forumotion.com/
Borislav

avatar

Брой мнения : 29
Age : 27
Registration date : 18.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Съб 20 Яну - 0:01:05

Име: Еделас Трал
Възраст: 11
Раса: човек
Занимание: Обича куидича , да разучава заклинания .( Very Happy)
Описание: Висок , широкоплещест , но слаб. С изразителни кафеви очи, кестенява коса и плътни устни (нз как ми хрумна ).Не се слави с голяма красота
Характер : Забавен. Прекалено малък за да има други качества. (златен бе )
История : Роден в Единбург , но израснал в Лондон. Еделас иам щастливо детство, неговите родители са мъгъли и го обчиат много . Двете му лели могат да разсмеят и мъртвец , а приятелите му са наистина прекрасни.
Умения: Отдава му се да разучава нови заклинания и в куидича Harry P не е зле.


Добре.Приет ти е героя!


Последната промяна е направена от на Вто 23 Яну - 13:40:48; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Eldar
ГостПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Нед 21 Яну - 15:58:42

Име - Елдър Флекс
Години - 11
Описание - Тъмна коса, черни очи висок и слаб. Има тъмен и мрачен поглед който кара хората да се плашат. Желанието му за власт е много голямо. Има лош характер но въпреки това се харесва на повечето слидеринци. Има белег на лявата ръка във формата на триъгълник.
История - Елдър е чистокръвен магиосник. Като по-малък е живял във старото имание на рода си но по-късно се преместват в Лондон. Там той получава писмото си. Разпределен е в Слидерин почти на мига в който сокосва Разпределителната шапка. В рода Флекс има много тъмни магиосници. Някои от тях са останали много известни в историята.
Способности - Макар Елдар да има сравнително постоянен външен вид той е метаморфмаг по рождение както баща му а преди него и дядо му. Освен това е много добър в куидича като търсач. Лесно научава новита заклинания и магии а едно от любимите му занимания е да се рови в старите книги и да прави експерименти с древната магия. Правенето на отвари му се отдава също.Добре.Приет ти е героя.
Върнете се в началото Go down
staiko

avatar

Брой мнения : 1
Registration date : 21.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Нед 21 Яну - 17:44:47

име: Габриел Алмонтини

Възраст 11г.

Раса: човек

Занимания: обича да се разхожда из затънтени местности , но за съжаление в Франция са твърде малко.Обича куидича и много го бива да си седи тихо край оганя и да учи заклинания , който не са мо по силите , но той е опорит.

Описание: Нисак и слаб с черна коса и кафеви очи , с голямо чело и с не голяма красота.

История: Габрил Амонтини идва от Франция за да учи в Хогуортс , защото в Бобатон той мисли , че не няма да получи образованието което желае.Роден в град Париж Габриел е бил едно щасливо дете.Маика му е Даниела Алмонтини а бащата - неизвестен за него досега.Надява се някой ден да намери баща си.

Способности: няма такива и се надява тук да ги придобие.


Добре.Приет ти е героя.Приятна игра.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
sunriseБрой мнения : 1
Registration date : 21.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Нед 21 Яну - 18:32:49

1.Име:Никол
2.Възраст:11 години
3.Раса:човек
4.Занимание:Обича в свободното си време да се разхожда сама из приятни кътчета и да се наслаждава на природата.Приятно й е да помага в грижите за животните.Много често изпробва отвари.
5.Никол има изразителни кафеви очи,дълга тъмно-кестенява коса.Кожата й е много бяла,има малки трапчинки на бузите и е висока 1.78(приблизително Very Happy )Има добре сложено тяло.
6.Характер:Характерът й е сравнително благ.Добра е с приятелите си и хората които се държат човешки с нея,но да му мислят всички останали Twisted Evil .Търпението е едно от качествата й ,но то често се изчерпва.Има чувство за хумор,но не обича да говори прекалено много.Нещата ,които най-много мрази са човешкото лицемерие и лъжата.Има много добра памет-помни както доброто ,така и лошото(не съм сигурна че това е качество)Много обича домашната си черна котка midnight,въпреки че често й прави поразии Evil or Very Mad
7.История:Накратко тя е от семейство на мъгъл и магъосница.Като малка е живяла в Италия,но после семейството й се е преместило в Англия-в наследствемото имение Елренд.
8.Умения:От малка и ма способността да разбираживотните
Ученолюбива е.


Ок.Приет ти е героя.Забавлявай се!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arven

avatar

Брой мнения : 6
Age : 25
Localisation : Египет
Registration date : 21.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Нед 21 Яну - 18:59:18

Име: Арвен Уин
Възраст: 11
Раса: човек
Занимание: играе перфектно куидич и се справя добре с магиите, от малка обича приключенията.Много е зле с отварите
Описание: Висока слаба, с черна коса и много тъмно зелени очи.Има татуировка на лявото си рамо, но не я показва.
Характер : Арвен е много тиха и доста срамежлива понякога.Добра приятелка е.Характерът й е доста буен, но не се ядосва лесно.Научила се е на търпеливост и мълчание, но ако се сприятели с някого говори доста
История : Арвен е на половина японка наполовина египтянка.Баща й и майка й се разделят когато тя е едва на 3, а брат й - на 5 години.Остава да живее с баща си и брат си в Египет.От 11 годишна е канена в различни училища, но е учила само в две досега
Умения: Играе отлично като гончийка и е скрит зоомаг, което знае само брат йМного добре.Приет ти е героя.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://alagaesia.niceboard.com
kotkaa

avatar

Брой мнения : 22
Registration date : 23.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Вто 23 Яну - 0:31:06

Име -Катка Дормишева


Коса - кестенява,Права и къса


Очи - светли,пъстри и добри.


Устни -Красиви (обича да си слага гланц)


Лунички -По пузите и по челото особено много когато е изпотена или зачервена!


Височина - 160ст


Килограми - 50кг


Зодия - Лъв


Характер-Буина,весела,серйозна,ученолюбива,красива и интересна!


Години-12 и 8 месеча


Родена -28.07.1994


В дом-не е разпределена


Пръчка-не е избрала


Любими-


1 цвят-син,лилав,зелен


2 ястие-Всевкусни бонбони и шоколадови жаби


3 учител-Хагрит


4Предмет-Трансфигорация


5Ухажор-Няма


Произход-чистокръвна


История-Катка е одгледана от баща си Нарис майката на катка е починала преди години казвала се е Силия.


Братя или Сестри-няма


Нос-красив и нежен


Форма на тялото-Средна форма с наченки на атлетично тяло!


Вежди-Тънки


Животно-котка
Ако не те кефи имам още 60 Very Happy


ОК.Приет ти е героя.Забавлявай се!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Anna Valerius

avatar

Брой мнения : 116
Age : 26
Registration date : 22.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Вто 23 Яну - 18:23:37

Име:Анна Валериус
Възраст:16
Раса:човек
Занимание:обича да играе куидич,но повече я влече опасността.Харесва й да прави магии(било то изключително прости или по-сложни) и да чете книги(със сигурност не учебници).
Описание:Анна е висока 160,слаба-тежи 52 кг,с дълга кестенява коса и синьо-зелени очи.Лицето й е бяло и продълговато,устните й-тънки. Изглежда слаба и не минава са особена опасна,но е по-силно от тренировките преди да дойде в училището(виж в Историята на героя).В училището основно носи училищна мантия,но иначе има свой вкус и стил и не се влияе много от модата на мъгълите.Има малък белег на гърба точно до дясното рамо(всички от фамилията го имат,но при нея се очертава малко посилно),но почти никой не го е виждал.Има длбок белег на левия крак от порязване с кънки за лед.
Характер:Анна по принцип е отворена и не я интересува много-много за мненето на другите.Не убича да учи,но има добра памет,която винаги й е помагала.По принцип тя е голям инат,което винаги и навлича неприятности.По принцип е хладнокръвна и леко злобничка Twisted Evil (но все пак е в Слидерин),но когато се ядоса...някой може да пострада.. Wink .Цени приятелите си и винаги държи на своето.
История:Ана е родена в Букурещ,Румъния.Родена е в семейство на магьосници и с нетърпение е очаквала писмото си от Хогуортс.
Когато става на четири родителите й се местят в голяма къща в покрайнините на Лондон.Когато Ана става на шест се ражда сестра й-Дияна.На 7 Ана се записва на фигурно пързаляне,но претърпява злопулука преди състезание когато става на 10.Родителите й са против това тъй като смятат,че това не съвсем за магьосница.
Когато получава писмото си от Хогуорт те се поуспокояват и й позволяват да се пързаля,но не и да се съзтезава.Баща й(Саймън) настоява да тренира куидич и тя се съгласява.Първоначално е много зле,но после става добра гончийка.Когато става на четиринайсет най-после разбира истината за родителите си-че те не са обикновени магьосници,а последователи на най-тъмния лорд,чието име всички се страхуват да произнесат.Ана не се притенява от този факт,но й е забранено да казва на когато и да е за това.
Родителите й не й позволяват да има "близки отношения" с момчета с мъгълски произход,а тези с които се запознава чрез родителите си,но тя смята че те са "напълно неадекватни идиоти" и се надява да срещне някой по-нормален в училището.
Умения и таланти:владее добре оклумантиката и прави опити да стане зоомаг,но засега не е успяла.Добра кончийка и фигуристка,макар второто да не я помага особено в магьосническия свят,но това я успокоява.Добре-чудесно.Приет ти е героя.


Последната промяна е направена от на Пет 4 Яну - 21:05:33; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Kuikning

avatar

Брой мнения : 239
Age : 26
Localisation : Точно до теб.Обърни се и ще ме видиш.
Registration date : 24.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Чет 25 Яну - 13:27:19

Име:Кимбър Елеседил

Възраст:11

Раса:човешка

Занимания:Обича да се разхождасред дивата природа.Наскоро разбрала , че я влече куидича.

Описание:Кимбър е висока 170см и тежи 55кг.Очите и са дълбоки , големи , жълто-зелени.Косата и е дълга малко под кръста и с цвят на кестен.Скулите и са добре оформени и като цяло чертите и са меки.Има малък змиеподобен белег на лявото бедро.Винаги носи на врата си пръстенът , завещан и от баба и.Тя вярва , че той не е просто златен пръстен , но още не е открила какво е предназначението му.

Характер:Кимбър е леко избухлива.Като цяло обаче е много уравновесен човек.Добра приятелка е за тези , които я разбират.Цени живота.В повечето случеи действа импулсивно.Малко са хората , които могат да и нареждат какво да прави , без самата тя да го иска.

История:Кимбър е родена в Швейцария.Майка и е французойка и за това отначало е било решено тя да бъде не в Хогуортс , а в Бобатон.Баща и обаче държи тя да иде в Хогуортс и майка и отстъпва.До 11 годишна Кимбър ходи в обикновенни училища.Там тя научава англииски и немски.Френски и италиански е изучила от родителите си. Баба и е биала виила.Между нея и Кимбър съществувала изключителн здрава връзка , но баба и умряла , когато момичето било в първи курс.Интерсен е фактът , че всички от семейството и , завршили Хогуортс са били разпределяни в Грифиндор.Тя е първата Слидеринка.Напускайки Швейцария , Кимбър оставя и момчето , в което е влюбена.Той обаче е мъгъл и родителите и не искат тя да се вижда с него.Кимбър обаче престъпва нареждането и продължава да се среща с него.Майка и обаче я хваща и следва най-големият им скандал.

Умения и таланти:Кимбър не е правила магии преди да влезе в училището.Родителите и забранявали това.Имала достъп до много магьоснически книги и се възползвала поне от това.Вучилище открила , че сетивата и са отлично развити за търсачка.Добре.Приет ти е героя.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://beautifulgirls.editboard.com
firesoul

avatar

Брой мнения : 69
Age : 27
Registration date : 21.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Пет 26 Яну - 0:58:16

Име на героя: Никита Соул
Възраст на героя: 11
Раса на героя: човек
Занимание на героя: куидич, влечет я мистичните и загадъчни места.
Описание на героя:161см висока, 45кг. Слаба фигура с бледа кожа, дълга кестенява коса, зелени очи и чаровна усмивка. Под мантията си винаги сама си избира дрехите без да се влияе от чуждото мнение. Единственото което никога не сваля е сребърния скарабей окачен на верижка около врата й.
Характер на героя: Съхранява тайни на когото и да било. Добра приятелка, ако се наложи да и поискаш помощ винаги ще се отзове. Не обича шумните събирания. Помни всичко(винаги забравя да напише някое и друго домашно) Има приключенски дух. Понякога често си сменя настроеннието и може да избихне от най-малкото.
История на героя:Никита е родена на 19 септември в Египет. В мъгълска болница. Родителите и казват, че това е втория най-щастлив ден в живота им. Изкарва едно щастливо детство в една от много къщи на малкото градче. Живяла е с майка си (мъгълка) която работи като медицинска сестра, баща си (маьосник) който работи в Министерството на Магията и брат си Питър (18г) който се обучава за аврор. До 7 годишна възраст баба и я гледа когато родителите й са на работа. Баба и почива от старост когато е на 9. След 7 годишна възраст ходи да учи в местното мъгълско училище кати същевременно брат й и помага да се подготви за маьосническото училище.
Най -добрата приятелка на Никита е мъгълка - Дида. Двете с нея се заедно от деца и знаят всичко една за друга освен, че Никита е маьосница. Естествено не може да е харесвана от всички. Много често момчетета са и се подигравали за това, че баща й е странен.
Умения и таланти на героя: Никита може да чете древни египетски йероглифи.Добре.Приет ти е героя.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Г-ца ЛестранжБрой мнения : 43
Age : 26
Localisation : At the Gates Of Midian
Registration date : 24.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Пет 26 Яну - 10:45:09

Селин Лестранж


Име: Селин Рудоулфус Лестранж

Роднини: Майка и Баща (Извън закона). Отгледана от леля й Нарциса и Лорд Малфой заедно с братовчед си Драко

Дом: Имението Малфой

Националност: Англичанка

Училищe: "Хогуортс"

Дом:Слидерин

Курс: 6

Любим учител: проф. Макгонъгол и проф. Снейп

Омразен учител: Сибила Трелони- науката, която преподава е скучна и няма никакъв дар...

Любим предмет: Трансфигурация, Отвари и Черни Изкуства( жалко, че не ги преподават "Хогуортс")

Омразен предмет:Прорукуване

Най-добра: В Трансфигурацията и бързите магии и проклятия

Слава:Винаги са й казвали, че е много красива... че прилича на майка си, но в Хогуортс не е запомнена с красотата си, а като момичето с което никога не трябва да се заяждаш.

Други Данни

Години: 16

Дата на раждане: 21 Ноември

Биография: Родена е преждевременно в 5 месец, защото майка й не успявала да върши задълженията си към Черния Лорд. От както е на една живее при сестрата на майка си- Нарциса Блек Малфой и Лорд Малфой. Имала е сравнително добро детство с братовчед си Драко (любимата им дейност била да подлудяват детегледачка след детегледачка). Има кон на име Орион той не се подчинява на заповеди като самата Селин. Често язди с братовчед си в имението.И често се подвизава с Тоби (лудия и заек). Никой не знае от къде го има... Когато някой я попита избхва в смях...

Навици: Обича да изучава очите на хората ( "Те показват всичко... колкото и дълбоко да е скрито то!")

Вредни навици: Пиянства често с приятели.

Характер: Има много специфичен харектер. Не може да понася да и заповядват или да и се налагат (Моля ви я наглеждайте. Организмът й е в състояние, което я възпира от следването на заповеди, откакто е на две. -каза леля й с усмивка). Много обича газирани топчета. Мнго труден вкус има към храната и попринцип не яде много. Обожава да дразни хората (преценява слабото им място с по-задълбочен поглед)

Външен вид: Високо слабо момиче. Много бледа кожа и гарваново черна коса. Изключително дълбоки и красиви зелени очи от който лъха топлина (наследство от баща й). Лицето й е много красиво с изваяни и нежни форми... Средно висока (1,76 см)

Особени белези: Има доста белези по себе си. С Драко бяха стигнали до извода, че един от начините да избягаш от проблемите бе да си отвлечеш вниманието с болка. По лявата й ръка има много резки от острие на нож.(Той гледаше с ужас белите белези по ръката на Лестранж. Беше абсолютно ясно, че те бяха причинени от нещо остро и още повече-бяха направени нарочно).

Травми: Когато е била на 4- счупен крак (при опит за бягство със скок от 2 етаж). на 6- счупена китка (нейзвестни причини на леля й). На единайсет има три двойки счупени ребра (Наказание е било единственото нещо което е казала на леля си), на единайсет-брадикардия

Обича: Да дразни хората... Да всява страх ("Веднъж една първокурсничка от Хъфълпаф се разрева след като я погледнах").

Приятели: Само следеринци. Всички са момчета.

Качества: Умее да отблъсква проклятието "Круциатус" и за това е много благодарна на Лорд Малфой.Говори змийски-наследство от фамилията и...

Любим цвят: Черено и слидеринско зелено

Любима книга: "Как да станем зоомаг ?"

Любим спорт: Куидич

Магьоснически живот


Пръчка: 32 сантиметра, елша, сърдечна нишка на дракон, мощна магическа пръчка и добра за трансфигурация и бързи магии, същата като тази на чичо ви Рабастан.

Снимки
Конят й Орион
Селин като беше на почивка с братовчед си във Франция
Селин рееща се из облаците...
Нося бяло... странно....
Моя милост... ?
Това е Тоби... Сериен убиец на газирани топчета... прилича на мен
Чудесно-много добре.Приет ти е героя.


Последната промяна е направена от на Съб 5 Яну - 17:32:23; мнението е било променяно общо 4 пъти
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bellatrix.hit.bg
Aleksis_Logan

avatar

Брой мнения : 82
Age : 27
Registration date : 26.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Пет 26 Яну - 17:55:53

Име: Алексис Джийни Логан
Прякор:Aleksis_Logan, идва от името й!
Възраст: 11
Баща: Джеймс Логан- чистокръвен
Майка: Джийни Логан-мъгълка
Братя/сестри: По-малка сестра на 7 години- Лекси
Зодия: стрелец
Домашен любимец: Сова(полярна- Хедуиг) и котка(сиамка- Сириус)
Кръв: Полукръвена
Хоби: Куидич
Училище: Хогуортс
Дом: Грифиндор
Любим учител: няма
Любим предмет: ЗСЧИ, Отвари
Омразен предмет: няма
Омразен учител: няма
Пост в отбора по куидич: Не е кандидатствала за отбора
Метла: Светкавица
Външен вид: Не много висока, съвсем леко пълничка, кестенява коса, кафяви очи.
Характер: Злопаметна, но страшно добра приятелка, избухлива, но лесно й минава.
Съвет: Не й излизайте насреща!
Покровител: Вълк http://www.geocities.com/wizardsmysticalpet/Wolves-detail.jpg
Любима магия: Експекто Патронум, Империус, Круциатус и Авада Кедавра
Омразна магия: несполучливата
Любим цвят: зелен, син и черен
Любимо число: 9,19 и 23
Талисман: Сребърна змия, подарък от Майка й за 15-тия й рожден ден.
Способности:Много добра в куидича, благодарение на игрите й с баща й!
Снимка: http://tn3-1.deviantart.com/300W/images3.deviantart.com/i/2004/141/0/7/Manga_Academy.jpgДобре.Приет ти е героя.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Tifa

avatar

Брой мнения : 12
Registration date : 26.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Съб 27 Яну - 22:28:51

Име: Емили Браун
Възраст: 16
Раса:Човек
Занимания:Обича да се забавлява, обича да изпробва тъмни, не кой знае колко опасни заклинания.
Описание: Слаба, не много висока. Има черна коса до кръста и тъмно зелени очи.
История: Баща и е смъртожаден, а майка и е умела магьосница в магиите за заблуда и забрава. В семейството и от векове се предава древен неточно определен език, които тя владее добре. До колкото и е казвал баща й, този език се използва за прознасяне на тъмни заклинания. Тя е родена в Лондон и там е отраснала. Заминава веднага щом получва писмото си от училището. Миналото и не е никак приятно, изпалнено с болка и тъга, но тя не обича да говори за него и точно заради него започва винаги да се старае да се забавлява. Ако не е в настроение е много раздразнителна и не е приятна компания, защото не се усеща какво говори. Семйството и много богато, но тя се научава да не се опира на парите. Цени приятелиъе си повече от всичко, а тези, който не и допадат с налага да търпят злобният й(към тях) характер.Добре.Приет ти е героя.


Последната промяна е направена от Tifa на Пон 17 Мар - 19:56:29; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
SuNfLoWeR

avatar

Брой мнения : 3
Age : 28
Registration date : 28.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Пон 29 Яну - 18:49:30

Име - Аксиния Ангелова
Години - 11
Описание - Черна коса, тъмни очи, висока около 1.60. Лъчезарно излъчване. С много спокоен характер. Ако някой има нужда от помощ винаги е готова да помогне.
История - Аксиния е чистокръвна магьосница.Живее в Лондон. Там тя получава писмото си.
Интереси- Аксиния обича да чете и да рисува.....любимият и чяс в училище е час по вълшебство Smile


Кратко е.Доопиши го още малко.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Josette du Coudray

avatar

Брой мнения : 45
Localisation : In My Frozen Heart
Registration date : 29.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Чет 1 Фев - 0:22:34

Ето го и профилът на моята героиня
Тя се казва Гуендалин Лийфс (Gwendolyn Leafs). Накратко Гуен. Гуен е на 11. Родена е на 25 април. Тя е умна, храбра, хитра, приказлива, омайваща, чаровна, красива, инатеста, леко забравяща, добър приятел, честна и упорита. Кои ли са нейните родители? Доста спорен въпрос. Единствено в нейния роден дом може да узнаете истината за нея. но ето един от основните слухове: Гуен е дъщеря на кралицата на eлфите и на краля на Англия. Кръвта й е чиста, с примес от елф и човек. Гуендалин има дарба да пее и рисува. Тя най-много обича да прави магии и да лети с метла. Също така тя може да дочува разговорите на дърветата и има остър проницателен поглед. Това свое необичайно умение тя го е получила наследствено от майка си и нейният род.Но след много тренировки и вяра че ще успее тя вече знае перфектно езика на дърветата.Гуен може да отключва всякакви врати със и без магия.Тя говори два вида елфически, както и повечето човешки езици. Един от недостатъците й е това,че не може да плува. Също така когато се паникьоса тя започва да изтървава всичко и ръцете й почват да треперят. Гуендалин е роден в Лондон. Гуендалин се ражда когато времето във Англия е тихо и мирно и няма войни.Гуен е единственото дете на Аурелия и Орландо. Когато тя се ражда те са на 7-то небе от радост. След като показват детето на народ на Англия всички са щастливи и благославят дъщерята на краля. Гуендалин е отгледана от своята майка с много грижи и с много любов.Тя е живяла щастливо и без караници и скандали. За щастие докато е растяла, в Англия е нямало нито граждански, нито други войни. Гуен е отраснала в кралско семейство и стандартът й на живот е бил много висок. Но почти никой не знае това, защото тя не желае другите да си мислят, че е по различна от тях. В региона, в който е израснала не се е случвало нищо необичайно. Едно от най-важните събития било писмото, което й пратили. То било покана за изучаването на магия и вълшебство в училището Хогуортс. Нейните единствени живи близки роднини са майка й и баща й.Отношенията им са чудесни и те се разбират отлично. В момента родителите й са в Англия и се грижат за двореца им и за народа. Така изглежда тя:

това е един нейн портрет, върху който е гравиран надпис. Този надпис е бил жизненоважен за един близък нейн човек:

Това е нейната майка Аурелия


А това е баща й Орландо
добре-много добре направен герой.Браво.Одобрена си!


Последната промяна е направена от на Нед 6 Май - 18:48:26; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://winter-castle.niceboard.com/index.htm
buffiБрой мнения : 13
Registration date : 03.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Съб 3 Фев - 18:10:06

Име:Принцеса Войн
Възраст: 11
Раса:човек
Занимание:Обича куидича , да разучава заклинания,да се разхойда и пише домашните си.
Описание: Висока , но слаба, с изразителни черни очи, руса коса и добро сърце.
Характер : Забавена.Умна,крсива и с добро сърце.
История : Родена е в Ирландия, но израснала в Лондон. Принцесата иам щастливо детство, нейните родители са мъгъли и я обчиат много а приятелите и са супер.
Умения: Отдава и се да учи,чете книги,пее,тенцува,игра,да преценява човек веднага щом го види и наистина да бъде добра и никога издаваща тайни приятелка.
Добре.приет ти е героя.
ПП:моля те не пиши с повече от три личица Smile
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
marinish_991Брой мнения : 1
Registration date : 09.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Пет 9 Фев - 19:04:24

Име:Потър Младши
Възраст:11
Раса:човек
Занимание:Обича куидича , да разучава заклинания,да се разхожда и пише домашните си.
Описание: Висок , но слаб, с изразителни черни очи, кафява коса и добро сърце.
Характер : Забавен.Умен,крсив и с добро сърце.
История : Роден е в Ирландия, но израснала в Лондон. Потър има щастливо детство, неговите родители са мъгъли и го обчиат много а приятелите му са супер.
Умения: Отдава мъ се да учи,чете книги,пее,тенцува,играе,да преценява човек веднага щом го види и наистина да бъде добър и никога издаващ тайни приятел.

Jump

Добре.Приет ти е героя.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
АлексБрой мнения : 35
Age : 30
Localisation : в мечтите...
Registration date : 16.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Пет 16 Фев - 22:34:10

Име - Александра Волкова

11 годишна

Раса - човек

Родена е в Москва, Русия. Има и по-големи сестри. Баща си не познава, напуснал е майката преди да се роди.

Описание - синьо-зелени очи, леко червеникава коса до кръста, леко чип нос, 165см/50кг, обици - на лявото ухо, на езика и на лявата вежда. Винаги носи 2 пръстена (на палеца и на безименния пръст на лявата ръка), финна гривна и синджирче. Облича се спортно - дънки, блуза и кецове.

Характер - добронамерена, обича нови запознанства, любознателна и любопитна, нетърпелива, избухлива, лесно се ядосва. Добра приятелка, рядка послъгва, по принцип реалистка, но понякога клони към песимизъм. Страхува се от много вода и паяци.
Занимавала се е с рисуване и пеене, но ги прекъсва. Има много добра памет и слабост към красотата. Отмъстителна е. При струпване на прекалено много проблеми се депресира. Искрена е, понякога до жестокост.Добре.Приет ти е героя.Пиши с цвета на дома си!!!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
pepi09Брой мнения : 1
Registration date : 11.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Нед 18 Фев - 12:18:38

Име: Албус Дъмбълдор
Възраст: 11
Раса: човек
Занимание: Обича куидича , да разучава заклинания .
Описание: Висок , широкоплещест , но слаб. С изразителни кафеви очи, кестенява коса и плътни устни (нз как ми хрумна ).Не се слави с голяма красота
Характер : Прекалено малък за да има други качества.
История : Живее в Америка и има добро семейство.
Умения: Обича да разучава нови заклинания и да играе куидич
Приет ти е героя.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
harmaian
ГостПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Съб 3 Мар - 13:43:11

Име:Lalra Voin
Възраст: 11
Раса:човек
Занимание:Обича куидича , да разучава заклинания,да се разхойда и пише домашните си.
Описание: Висока , но слаба, с изразителни kafevi очи, kafava коса и добро сърце.
Характер : Забавена.Умна,крсива и с добро сърце.
История : Родена е в Ирландия, но израснала в Лондон. Lalra иам щастливо детство, нейните родители са мъгъли и я обчиат много а приятелите и са varha.
Умения: Отдава и се да учи,чете книги,пее,тенцува,игра,да преценява човек веднага щом го види и наистина да бъде добра и никога издаваща тайни приятелка.
Приет ти е героя.
Върнете се в началото Go down
LoST SoUL

avatar

Брой мнения : 13
Age : 29
Localisation : somewhere in the darkness...
Registration date : 12.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Пон 12 Мар - 17:59:13

Име: Виктория Зладимир Картланд
Възраст: 11
Описание:Средна на ръст със гъвкаво тяло.Кожата и е бледа почти сребриста,с много дълга светло руса коса и студени зелени очи(очите сменят цвета си според настроението,баба и е била метаморфаг и е наследила нейните способности).Ходи облечена с черен кожен корсет и кожени панталони,под строгата черна кадифена мантия.На ръцете си също носи черни ръкавици,които са без пръсти за да и позволяват свободни движения.На врата си носи странен старинен амулет,които магически способности и тя не е разгадала докрай.А на едната си ръка има татуировка под формата на змия.
История:Майка и е вийла,а баща и е руски аристократ.Когато е на 5 майка и умира и е отгледана само от баща си Зладимир Картланд.Той е известен черен магиосник,прочут със своята жестокост и безкомпромисност.Затова и Виктория като негова потомка е хладнокръвна и себична личност.Благодарение на своята красота и интелект тя лесно постига своите цели.Когато става на 11 тя постъпва в Друмщанг където учи Черни изкуства.Тя е единствена наследничка на аристократични род Картланд и на неговите богатства.След като усвоява Черните изкуства в Друмщранг тя решава да развие и другите си таланти и да постъпи в Хогуортс.Тя е приета естествено в дом Слидерин най близкия до нейната душевност.
Характер:Тя е момиче което е изживяло доста премеждия (за тях тя не е разказвала на никой),студена натура и странна особа,но интелигентна и красива.Въпреки,че трудно намира приятели,когато се сприятели е изключително ценен приятел.
Умения:Черни изкуства-(заклинания и проклятия),владее много езици включително и змийски.
Има нещо странно в това момиче дори и усмивката и смразява,а зелените и очи понякога плашат...Приет ти е героя
ПП:пиши със зелено!!!


Последната промяна е направена от на Нед 29 Юли - 23:35:50; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Pamela_super

avatar

Брой мнения : 9
Age : 26
Registration date : 14.04.2007

ПисанеЗаглавие: Герои на първокурсниците   Съб 14 Апр - 20:06:40

1.Име:Жана
2.Възраст:11години
3.Раса:човек
4.Занимание:Обича в свободното си време да се разхожда с приятели и да се забавляват.Приятно й е да помага на животните.Много често прави отвари.
5.Жана има изразителни сини очи,дълга кафява коса.Кожата й е бяла,има малки трапчинки на бузите и е висока 1.68(приблизително )Има красиво тяло.
6.Характер:Характерът й е сравнително добър.Добра е с приятелите си и хората които се държат добре с нея,но да му мислят всички останали който и мислят зло.Не е една от най-търпеливите.Има чувство за хумор,и обича да говори,но не прекалено много.Нещата ,които най-много мрази лицемерието и лъжата.Има много добра памет-помни всичко.Много обича домашния си любимец-бяла котка на име Хейли.
7.История:Като малка е живяла в Германия,но после семейството й се е преместило в Англия-в Лондон.
8.Умения:От малка има способността да прави заклинания и отвари,
Ученолюбива е.Много четедобре.Приет ти е героя.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Ема

avatar

Брой мнения : 19
Age : 25
Localisation : етрополе
Registration date : 21.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Съб 21 Апр - 16:12:43

Име и фамилия:Уил Вандъм
Местожителство:Англия
Родители:майка-Лиз Вандъм баща-Джеймс Вандъм
Приятели:има малко,но истински,надява се да намери такива в Хогуортс
Любим предмет:Астрономия
Чистокръвен или не:не баща й е мъгъл
Описание на героя:На 11 години е,слаба,висока на ръст
Характер:Уил е нормално 11-годишно момиче.Разбира се панякога се кара с родителите си
Очи:Кафяви
Коса:кафява
Височина:160см
тегло:40
Любим цвят:червен и син
Домашен любимец:Котка - Кити


Добре.Приет ти е героя.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
~Лили Евънс~
Наследницата на Слидерин
avatar

Брой мнения : 350
Registration date : 19.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Нед 20 Май - 18:15:49

Име:Нарциса Малфой
Възраст: 11
Раса:човек
Занимание:Обича да чете,пее,танцува,да е сред приятели!
Описание:Руса със сини очи.Висока 166см.Слаба.
Характер : Норманолно момиче,но понякога е малко раздразнителна!
История : Родена е в България,но родителите и се преместват в Великобритания!
Умения:Да пее,танцува,отдават и се черните изкуства и куидича!Владее езици като змииския!

Ето я Нарциса:


EDIT:ДОбре,приет ти е героя.Бъди редовна,а когато има учители по всички предмети ще започнем с преподаването.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
ashvariaБрой мнения : 41
Registration date : 28.05.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   Вто 29 Май - 16:48:18

Име:Ашвария


Последната промяна е направена от ashvaria на Сря 1 Юли - 19:12:50; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Герои на първокурсниците   

Върнете се в началото Go down
 
Герои на първокурсниците
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Училище за магия и вълшебство Хогуортс! :: Важно за форума :: Герои-
Идете на: