Училище за магия и вълшебство Хогуортс!

Магията е във всеки от нас,само трябва да позволиш на другите да я видят...
 
ИндексЗбИжЗИЙКалендарГалерияВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеПотребителиПотребителски групиВход

Share | 
 

 Аритмантиката

Go down 
АвторСъобщение
PANTERATA
...отвъд границата...
avatar

Брой мнения : 396
Age : 28
Localisation : ...отвъд границата...
Registration date : 18.01.2007

ПисанеЗаглавие: Аритмантиката   Пет 19 Яну - 15:08:31

Аритмантиката
е начин за гадаене по имена и цифри. Тази древна форма на пророкуване, за разлика от други начини за предсказване на бъдещето, не се основава на тълкуване на мъгляви образи или придаване на значение на случайни форми и завъртулки, а на строги правила и математически изчисления.
Магьосници и вълшебници повече от две хилядолетия използвали аритмантиката (от гръцката дума "аритмо", която означава "число", и "мантия" - "предсказване"), за да помагат на хората да анализират и развиват своите способности и заложби, да преодоляват трудности и да определят бъдещето си. Известна също като "нумерология", тя се основава на две извънредно древни идеи. Първо, че името на човек съдържа важни насоки за неговия характер и съдба. Втората идея, разработена преди повече от две хиляди и петстотин години от древногръцкия мъдрец Питагор, се изразява в това, че всяко число от 1 до 9 има уникално значение, което може да допринесе за разбирането на всички неща. Аритмантите комбинирали тези две идеи и през вековете разработили множество сложни системи за преобразуване на имената в числа и анализ на резултатите. Една от най-широко прилаганите системи изисква извличане на три ключови числа от името на човек - число на характера, число на сърцето и обществено число - и тълкуване на резултата според предварително установени значения. Тази система, която според нас се преподава в "Хогуортс", била известна през средновековието и се използва до наши дни. За нея ви трябват само лист и молив, както и да можете да събирате и пишете правилно.
Първата стъпка в анализа на името е неговото преобразуване в група числа. Всяка буква от латинската азбука получава числова стойност от 1 до 9 според следната схема:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Както става ясно, буквите A, J и S имат стойност "1", B, K и T имат стойност "2" и така нататък. За да анализирате което и да било име, напишете го и под всяка буква въведете съответната числова стойност. Тук например ще анализираме името Никола Фламел (Nicholas Flamel) - средновековният алхимик, за когото твърдят, че създал философския камък:
N I C H O L A S F L A M E L
5 9 3 8 6 3 1 1 6 3 1 4 5 3
След като напишете всички числа, съберете ги. В този случай резултатът е 58. Според процедурите на аритмантиката, когато сборът надвишава 9 - както обикновено става - той трябва да се "съкрати" до едноцифрено число, като се съберат отделните цифри, ако се налага, повече от веднъж. Така 58 се съкращава до 13 (5 + 8 = 13), което на свой ред се съкращава до 4 (1 + 3 = 4). Крайният резултат - съкратеното число на всички стойности в името - се нарича "число на характера". Това число показва общия тип на характера според тълкувателна система, която по-късно ще изложим.
Следващото число е "числото на сърцето", което се отнася до вътрешния живот на човек и се твърди, че показва скриваните от другите желания и страхове. Числото на сърцето е сборът от всички гласни в името, съкратени до едноцифрено число.
N I C H O L A S F L A M E L
9 6 1 1 5
Сборът от тези числа е равен на 22, което се съкращава до 4 (2 + 2 = 4). В този случай числото на сърцето и чилото на характера са еднакви, но невинаги е така.
Третото число е общественото, което се отнася за външния аспект на личността, лицето, което човек представя на външния свят. Общественото число се определя чрез събиране на стойностите на съгласните в името.
N I C H O L A S F L A M E L
5 3 8 3 1 6 3 4 3
В този случай сборът е 36, което се съкращава до 9 (3 + 6 = 9).
Като имаме предвид числата на характера и сърцето и общественото число (4, 4, 9), вече можем да нахвърляме портрет на индивида с помощта на положителните и отрицателните личностни особености, традиционно свързвани с всяко число. Тези особености отчасти се основават на Питагоровите идеи, но също са претърпели влияния от мнозина други.
ЕДНО: Това е числото на индивидуалността. Единиците са независими, съсредоточени, целенасочени и решителни. Те си поставят цел и се придържат към нея. Те са водачи и изобретатели. Единиците трудно се сработват с други и не обичат да изпълняват заповеди. Те могат да бъдат егоцентрични и егоистични деспоти. Често са самотници.
ДВЕ: Двойката представлява взаимодействието, двустранното общуване, сътрудничеството и равновесието. Двойките имат богата фантазия и са находчиви и добродушни. Типични за тях са мирът, хармонията, ангажираността, верността и честността. Двойката обаче също въвежда идеята за сблъскващи се сили и за противоположните страни на нещата: нощ и ден, добро и зло. Двойките могат да бъдат затворени, потиснати, стеснителни и нерешителни.
ТРИ: Тройката представлява идеята за пълнота и цялост, например в триадите "минало-настояще-бъдеще" и "ум-тяло-дух". Питагорейците смятали тройката за първото "цяло" число, тъй като, подобно на три камъчета, поставени в редица, тя има начало, среда и край. Тройката предполага дарба, енергия, артистична натура, хумор и общителност. Тройките често са късметлии, сговорчиви, богати и преуспяващи, но могат да бъдат и разсеяни, повърхностни и обидчиви.
ЧЕТИРИ: Подобно на маса, която стабилно стои на четирите си крака, четири предполага стабилност и твърдост. Четворките обичат усърдната работа. Те са практични, благонадеждни и земни, предпочитат логиката и здравомислието пред полетите на въображението. Бива ги в организаторската работа и изпълнението на задачи. Също като цикъла на четирите сезона, те са напълно предсказуеми. Могат да бъдат упорити, подозрителни, прекалено практични и склонни към гневни избухвания. Конфликтите, присъщи за "двойките", при четворките са удвоени.

ПЕТ: Пет е числото на нестабилността и липсата на равновесие, предполагащо промяна и несигурност. Петиците едновременно се насочват към много неща, ала не се ангажират с нито едно от тях. Те са енергични авантюристи, готови да поемат рискове. Обичат да пътешестват и да се запознават с нови хора, но не са способни дълго да стоят на едно място. Петиците могат да бъдат тщеславни, безотговорни, сприхави и нетърпеливи.

ШЕСТ: Шестицата представлява хармонията, приятелството и семейния живот. Шестиците са лоялни, надеждни и любящи. Лесно се приспособяват. Бива ги за учители и творци, но често нямат успех в бизнеса. Понякога са склонни към клюки и самодоволство. Питагорейците смятали шестицата за идеалното число, тъй като се дели на 2 и 3 и е сбор, а също произведение на първите три числа (1 + 2 + 3 = 6, 1 х 2 х 3 = 6).

СЕДЕМ: Възприемчиви, разбиращи и интелигентни, седмиците обичат усърдната работа и предизвикателствата. Често са сериозни, с научна насоченост и се интересуват от всички загадъчни неща. Оригиналността и въображението са по-важни от парите и материалните придобивки. Седмиците също могат да бъдат песимистични, саркастични и неуверени. Понякога седем се смята за мистично или магическо число заради връзките му с библейските седем дни на Сътворението и седемте небесни тела в древната астрономия (Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс, Сатурн и Юпитер).

ОСЕМ: Осем предполага възможност за огромен успех в бизнеса, финансите и политиката. Осмиците са практични, амбициозни, ангажирани и усърдни. Те също могат да бъдат завистливи, алчни, деспотични и жадни за власт. Твърди се, че осем е най-непредвидимото число и може да предполага върховен успех или пълен провал - потенциалът за достигане на двете крайности е налице още от самото начало.

ДЕВЕТ: Представлява завършеност и успех в най-висша степен, също като в "цялото" число 3, изразено три пъти (3 х 3 = 9). Деветките се посвещават на служба на другите, често като учители, учени и хуманитаристи. Изключително решителни, те неуморно работят и вдъхновяват останалите. Деветките обаче могат да бъдат и арогантни, и самомнителни, когато нещата не стават, както искат.

Според тези тълкувания вече можем да кажем, че Никола Фламел (4, 4, 9) е усърден, земен човек. Той възприема практичен подход към решаването на проблемите. Емоционално стабилен е, но е възможно да храни скрит гняв и подозрения. Пред света обаче той се представя като любезен и щедър човеколюбец. Накрая можем да прибавим няколко довършителни щрихи към този портрет, като се върнем към първоначалните числа и видим дали някои от тях се срещат по-често от други. В този случай най-често се явяват числата 3 и 1, което предполага, че освен вече известното, Фламел се стреми към съвършенство, притежава способността лесно да печели пари и се съсредоточава върху конкретното си занимание. Колкото и да е удивително, в голямата си част тези неща изглежда са верни за прочутия алхимик (вж. подробностите за живота и личността на Никола Фламел). Подобно на повечето гадателски системи обаче, колкото повече знаете предварително за човека, толкова по-лесно е да изберете най-подходящите от многобройните възможни тълкувания. Истинското предизвикателство е да нарисувате портрет на непознат човек.
Също като астрологията, аритмантиката претендира да е система за определяне на благоприятните и неблагоприятните дни. По принцип благоприятни дни са онези, които отговарят на числото на характера на човека. Например, ако неговото число е 8, той трябва да насрочва важни събития като начало на нов бизнес или женитба за осмия, седемнадесетия или двадесет и шестия ден от месеца (всяко от тези числа се съкращава до . Тъй като всяко име и дума може да се преобразува в число, аритмантиката също се използва за разкриване на "скрити родства" между хора, места и неща - на теория думите и имената, които имат еднаква числова стойност, са свързани и естествено вървят заедно. Така шестиците най-добре да си избират марки коли, които се преобразуват в шестица, като хонда или тойота, докато седмиците ще са по-щастливи, ако имат форд. Двойките са най-съвместими в любовта с други двойки. Петиците би трябвало да живеят в град, който се преобразува в 5 (като Токио или Питсбърг) и така нататък. Въпреки че не го препоръчваме, всички решения в живота могат да се взимат "според числата" - от хората, с които се сприятелявате, до закуската на масата.
_________________
shawty is a killa
but i really want him
and i gotta have him tonight
straight heart breaker
but it really dont matta
cause i really want him tonight

http://dimi009.piczo.com
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://films-and-misic.forumotion.com/
PANTERATA
...отвъд границата...
avatar

Брой мнения : 396
Age : 28
Localisation : ...отвъд границата...
Registration date : 18.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Аритмантиката   Пет 19 Яну - 15:09:05

Аритмантиката е много точен предмет – нищо чудно че я преподава най-точния човек на света професор Вектор /в истинския Хогуортс/. Тук ще получите всичко в отговор с числа.
За да се пресметне 1 име се използват абсолютните числа /1-9/ всяко число, което не е абсолютно се превръща в абсолютно като се събират числата му – 42=4+2. Всяко число отговаря на нещо. Чрез името се разбира характера. Ето и значенията на числата (за името):

1. Представителите на 1 си знаят цената и никак не обичат да ги критикуват. Те държат да бъдат уважавани и обикновено го постигат. Те организират всичко и всички и желаят да са оригинални. С каквото и да се заемат го постигат. Държат всички да се съобразяват с тях.Защитават по слабите. Бързо си изпускат нервите но и бързо прощават. Смятат, че винаги знаят много и в повечето случаи са прави. Много ги бива да дразнят хората. Не понасят непознати – държат на старите приятелства. Ако цените и уважавате хората с число 1 ще са много щедри и добри, но ако ги пренебрегвате стават опасни! девиза "По-добре 1приятел, но верен, отколкото много но фалшиви" е №1 за тях!

2.Притежателите на 2 са много романтични и витаят в облаците. Но са с развихрено въображение и изключителна изобретателност.Имат силно развита интуиция и се плашат от непознатото и неизвестното. Страхуват се от какво ли не – да не загубят близките си, да не изгубят приятелите си – страхуват се и от “сянката на страха”. Те са много предани. Много са предпазливи и необичат да рискуват. Те са потайни – никога не се издават и умеят да изтръгват тайните на другите.Много са щедри. Криволичат, увъртат , а после изведнъж неочаквано се спускат към целта си. “Аз съм упорита и ще успея” е техния девиз.

3. В действията си хората с 3 следват някакъв свой идеал.Стремят се непрекъснато към истината – не ги задоволява нищо друго. Не се “хващат на въдицата” лесно. Никога не спират да търсят истината. Държат много на своята независимост, винаги намират свободата и не могат да бъдат вързани на едно място. Много са общителни – лесно се запознават. Не могат да си представят живота на едно място: трябва винаги да пътуват. Невероятни оптимисти са, винаги виждат нещата от добрата им страна. При тях няма средна положение: “или да, или не!”. Те спортуват много, тъй като спорта ги вдъхновява. Не си мерят приказките – откровени са. Обожават животните. Техният девиз е“У всеки има нещо добра трябва само да го потърсиш”, а те търсят мноооого.

4. Представителите на числото 4 остават неразбрани – същинска загадка са за всеки, който ги познава. Следват свои правила, които не винаги са правилни. Всяко тяхно действие е единствено и неповторимо! Думите и действията им често стъписват околните, които си мислят, че те просто искот да ги смаят. И то си е така. В идеалите си са със светлинни години пред другите. “Налудничавите” им хрумвания често са овенчани с успех. Фразата “мисията-невъзможна” не е за числото 4 – хората с това число обичат предизвикателства.
Невъзможно е да си променят навиците. Инатят се, ако се опитате да ги командвате или да им наложите мнението им. Не могат да бъдат обедени, че сме единствени в цялат вселена – те просто знаят, че съществуват извънземни. Приятелството за тях е жизненоважно. Девизът им е “Живей си живота и не пречи на другите да живеят своя”.

5. Представителите на числото 5 са много обаятелни и мили. Гледат под лупа всичко и не могат да подминат грешките. Не се колебаят да кажат в очите грешките и недостатъците на на другите. Направо са вманиачени да анализират всичко околу тях.Трудно се оставят във властта на чувствата и интуицията си – имат непоклатим разум и голяма логика. Те са много интелектуални. Числото 5 вдъхва на представителите си да вярват във вълшебства, феи, елфи и вещици – напълно неприсъщо за характера им. На драго сърце поемат рискове. Мислят и взимат решение бързо. Притежават достойна за уважение гъвкавост. Най добре им приляга девиза – “Прави всичко като за поседно”.

6. Представителите на числото 6 сякаш привличат като магнит околните. Радват се на приятелите, роднините и много други важни неща.Те имат любов към изкувството, но най-вече към музиката. Харесва им да посрещат гости и да ощастливяват другите. Не понасят раздорите, клюките, ревността – макар и те самите да са много ревниви. Сприятеляват се лесно и им доставя удоволствие да решават спорове между свои приятели.Много са вироглави – може би единствената им лоша черта. Обичат красотата във всички смисъли на думата.Обичат да прекарват своето време в провинцията и са силно привързани към природата.Много са любезни и са с безупречни обноски. Те казват каквото имат право в очите и не се колебаят много. „Мерси” е девизът им.

7. Хората с число 7 мечтаят и доста дръзки мечти, понякога говорят за тях, друг път не. Те пътуват много и четат много книги за чужди народи. Силно привързани са към морето. Дават големи даренияза най-различни каузи.на пръв поглед са спокойни и кротки, имат амбиции, които не споделят с обкръжаващите ги.Те са състрадателни, към техните близки и роднини, но не ги товарят със своите проблеми. „Помагай на другите не за да ти помагат и на теб, аз просто за да помогнеш”.

8. Представителите на 8 бавно и славно постигат целите си не тракат със зъби не дерат и не убиват за да ги изпълнят. Много са срамежливи и мълчаливи на външен вид, но имат неудържим стремеж да постигнат всичко. Те са много трудолюбиви. Имат вродено чувство за отговорност. Имат чудесно чувствоза хумор. Държат се така сякаш изобщо не ги интересува какво мислят и говорят останалите, но държат много на чуждото мнение.чудесни приятели са, но дано да не ви стават врагове. Често се чувстват самотни . Взискателни са и към себе си и към останалите.

9.Хората с число 9 бързо избухват и постъпват прибързано, за което после съжаляват. Мног са прями и очакват същото и от останалите. Не са злопаметни. Не са способни на коварство. Бързо взимот решения, вместо бавно да анализират.Мног са нетърпеливи. Лесно се поддават на суетата, така изглежда на пръв поглед. Те, обаче не са суетни, нищо че полагат големи грижи за външният си вид.Може и да изглеждат напористи и независими, но не са никак сигурни в себе си.Не се нуждаят от поучаване, но са много щедри и мили. „Което видиш, това получаваш”.Единица - Лидер
Вие сте първопроходец, водач и командир. По природа сте позитивна личност и притежавате силна индивидуалност. В живота ви е запазено мястото на лидер в изкуството. Вие сте оригинална и съзидателна личност, притежавате и известна агресивност необходима ви, за да осъществите идеите си. Амбицията е едно от най-важните неща в живота ви и ви мотивира с всички сили да се борите за успеха, към който се стремите. Надарени сте със способността да управлявате и организации - както големи системи така и семейството. Упоритостта и волята са средства на вашата амбиция и вие умело ги използвате. Същевременно проявявате и отрицателни черти в моменти на недомислие. За вас е лудост да осъществявате идеите си дипломатично и желаете да ги достигнете със силата на волята, налагайки ги на околните. Склонни сте да критикувате и да осъждате другите, но не им позволявате и те да посочват ваши слабости и пропуски. По природа сте чувствителни, макар че се опитвате да го прикривате. Изживявате силни чувства, имате склонност към поезия и музика, мислите повече със сърцето, отколкото с главата си. Бъдете предпазливи. Никога не налагайте своите мисли и идеи на другите, защото може да страдате заради това. Ако искате близките да ви уважават, тогава и вие трябва да ги почитате. Истинската любов не си поставя крайни цели. Богат е този, който дава, а не който взима.

Двойка - Помощник
Това, което желаете, можете да постигнете и без фанфари, защото тактичността и дипломатичността са 2 много важни черти на вашата личност. Тон в живота ви дава думата "сътрудничество". Ще достигнете до по-голям успех, ако помагате на другите да осъществяват своите замисли, отколкото, ако другите ви помагат. Притежавате дадена ви от природата грациозност и способност да разбирате другите. Тези 2 характеристики ви поставят високо в очите на околните. Живеете за любов и от любов. Темпераментни сте и леко настроени към хедонизъм. Привличат ви познанието и житейската мъдрост. 2 е числото на приятелството. Дружелюбието ви носи много неща, които другите не могат да получат колкото и да се напрягат. Ритъмът е едно от условията, за да бъдете щастливи. Вие сте извънредно чаровни и лесно се сработвате с хората. Символът на вашето число е духът, душата, космическата енергия, която притежава тялото ви. Иначе казано вашата задача е да вдъхнете живот на празните думи. Съществува някаква магическа връзка, която свързва всичко, което правите, защото като че ли запалвате огъня на живота с идеите си. Там, където другите търсят другарство и приятели и очакват помощ от тях, вие показвате една необикновена независимост и свободен дух. Това ви прави съвършени помощници и сътрудници, но и изцяло ви удовлетворява.

Тройка - Творец
Вие сте човек с особено, само ваше излъчване. Психиката, духът и душата играят голяма роля в живота ви, защото добре разбирате и лесно прониквате в същината на нещата. Не губите време за неосъществими работи, тъй като разбирате, че животът не е само игра и веселие. Това, което ви отличава от другите, е вашата пристрастност. Притежавате разнообразни таланти и трудно избирате начина и формата, чрез които да изразите това, което е у вас и което чака да излезе на бял свят. Учите бързо, защото можете да овладявате знания без да полагате големи усилия. Пишете поезия, тъй като за друг вид творчество е необходима по-голяма съзидателна енергия. Дружелюбни сте, притежавате чар и умеете да забавлявате околните. Хората ви обичат, с радост слушат приказките ви, всички ви се възхищават, особено представителите на противоположния пол. Вие сте голям ентусиаст и се занимавате с много неща. Обаче вашето, в началото много голямо въодушевление, постепенно намалява и вие се хвърляте към нещо друго. Не ви е грижа за това дали нещата са добри или лоши, защото ги възприеманет такива каквито са. Желаете да действате по свой си начин и да задоволявате своите желания. В състояние сте бързо и в момента, в който това се изисква, да реагирате с шега и така ефикасно да пресечете нечия критика. Любовта ви е необходима и насъщна потребност. Докато не откриете някого с когото бихте могли да споделите чувствата си, вие сте нещастни.

Четворка - Строител
Вашето число символизира квадрат, а това означава праведност и еднаквост. Намирате се в центъра, ограничен от всички страни и не можете да излезете. Единственият свободен път за вас е пътят нагоре. Квадратът е практичната страна на живота и основата, върху която се гради всичко останало. Можете да погледнете на това като на изграждане на темелите на всичко останало, на едно по-хубаво бъдеще. Животът за вас е безкрайна работа. Надарени сте с търпение и желание да бъдете практични. Ментодичността и логиката са за вас по-скоро оръдие на ума. Готови сте да се отдадете, макар да не го показвате. Понякога е по-умно да да избягвате някои неща, отколкото да вървите право към тях. Ако спрете да противопоставяте идеите си на другите, може да облекчите своя напредък. Проявявате се най-добре чрез своята организираност. Вие сте в състояние тайно да визуализирате всяка идея. За вас не може никога да се каже, че бягате от отговорност и задължения и точно в това и силата ви.

Петица - Писател
По природа сте жизнени, изпълнени с дух, въодушевление и енергия. За вас животът е смела авантюра, в която влизате с голям замах, защото постоянните преобразования в съвършената подредба са израз на склонността ви към промяна и разнообразие. Вие живеете в детайлите. Желаете да се окажете на място, където се случва нещо важно и интересно. От самото раждане сте надарени със свобода, но вие постоянно се стремите към все по-високите и сфери, към вътрешната свобода. Бързо и лесно се влюбвате. Без любов нищо в този живот няма смисъл за вас. Стремежът ви към щастие е съпроводен с ведър хумор, духовитост и удовлетвореност. Много сте одухотворени и сте вещ оратор. Можете да имате успех в професиите, в които се изисква кристален глас, богат речник и ораторско изкуство. Може да заблестите в света на забавленията и книжовността като искряща звезда само ако успеете в истинските неща, които да поставите в нужния миг на принадлежащото им място. Не се притеснявайте, че в някои моменти ви противоречат, защото това е отличителната черта на всички интелектуалци, на хората с истински дух. Ако водите здравословен начин на живот, може да доживеете до дълбока старост. Слава и успех ви очкват след тридесетата ви година.

Шестица - Учител
Имате възвишени идеали и голямо желание да ги достигнете. Любовта е владетелката на вашия свят и целта на живота ви е да обогатявате тази идея. Смисълът му пък виждате в това да помагате на хората. Вие сте първични, обичате истината и сте изпълнени с милосърдие и топлина. Жената тук е грациозна, чаровна и одухотворена с музикални наклонности. Мъжът пък е духовен водач, роден творец. И двамата се задоволяват с малко, с ежедневните неща и ако се стремят към нещо, то е от най-висше естетическо и духовно естество. Вие сте чувствителни и раними, обиждат ви всички баналности и грубости, не сте себични и се жертвате за близките си. Точно в това е и силата ви. Ако издържите, ще разрешите всичките си проблеми в живота до 35 си година. Грижете се за себе си, защото здравето ви е крехко. Не натоварвайте твърде много сърцето - то е най-чувствителния ви орган. Ако ходите редовно пеша и се занимавате с плуване, ви очакват приятни старини без особено големи неприятности.

Седмица - Мислител
Мисловна и аналитична натура сте. Непрекъснато се опитвате да откриете дълбокия смисъл на нещата. Не се задоволявате с повърхностните работи. Медитирането и анализирането може да ви доведат до някои древни и нови истини, особено ако в тези си занимания се придържате към мистичната и окултна линия. Задачата на вашия живот е да се занимавате с лечителство. Ще лекувате себе си и околните с енергия. Близки са ви религиозните и мистични системи и философии. Вашата отнесеност ви отдалечава непрекъснато от околния свят, но не се притеснявайте от това. Вслушвайте се само в собствения си глас, защото сте на прав път - да опознаете себе си и другите. Ще си изпатите заради любовта, но няма истински чувства без страдание и болка. Ако за спътник в живота си намерите личност от вашия знак, между вас ще се изгради прекрасна хармония, на която мнозина ще завидят.

Осмица - Колекционер
Вие сте енергични, притежавате ярко изразени организационни способности и непрекъснато се стремите към нови знания. Рационални и практични сте. Ще достигнете високо в света на бизнеса само ако проявавате тактичност в отношенията с хората. Имате склонност към природните науки, особено към химията и физиката. Ще успеете и в политиката, ако правилно носичите своята енергия. Пазете черния си дроб и бъбреците, откажете се от работа през нощта и дългото седене.

Девятка - Метафизик
Най-пламенните желания и най-възвишените идеали са вашето космическо наследство. Интересите ви в живота са свързани с опознаването на човешката душа, окултизмът и големите мистерии. Винаги сте готови да бъдете в помощ на другите, защото наистина смятате, че най-голямото богатство е това, което човек прави за другите. За вас богатството е даването, а не взимането. В края на 30-та си година ще преживеете просветление и ще станете едни от големите привърженици на тайно учение. Тайната ви цел е съвършенството, привличат ви божествените и окултните умения. Не желаете да говорите много - мълчаливи сте по природа, но като кажете нещо, то е истински бисер. Любовта за вас е най-святото нещо на света. Тя ще ви помогне да изпълните всичко замислено. Любимият е най-добрата опора в живота за вас. Предстои ви дълъг и ползотворен живот. Делата ви ще живеят и дълго след вашата смърт. Ще имате примерен и верен спътник в живота.

_________________
shawty is a killa
but i really want him
and i gotta have him tonight
straight heart breaker
but it really dont matta
cause i really want him tonight

http://dimi009.piczo.com
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://films-and-misic.forumotion.com/
 
Аритмантиката
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Училище за магия и вълшебство Хогуортс! :: В замъка :: Библиотеката-
Идете на: